Eplekake

Ingredieser
1000 g meierismør normalsaltet
1000 g melis
1000 g hele egg
1200 g siktet hvetemel

8 stk syrlige og faste epler
Sukker
Malt kanel

Mykt smør og melis røres hvitt, tilsett egg og hvetemel vekselvis mens maskinen går.
Ikke rør/pisk for mye da røren har lett for å bli litt seig.

Fordel røren i 40 godt smurte og melte muffins former (100 g i hver). Eple skrelles og kuttes i båter, fjern rester av kjernehus og steiner. Bland litt sukker og kanel, eplebåtene vendes i blandingen og stikkes ned i deigen. Stekes ferdig ved 175 grader ca. 15 – 20 minutter.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no