Retroloff

1 liter vann
120 g meierismør, normalsaltet
25 g maldonsalt (havsalt)
1,7 kg hvetemel
15 g hvetesur
30 g gjær

Deigen eltes bare på sakte fart. Liggetid 2 ganger 30 minutter. Stekes sammenskjøvet i bøketrerammer. Kun rundvirkes og strøs og snittes etter rask. Tørr-raskes for et rustikk preg. Smaken vil være preget av liggetiden og den naturlige smaken i meierismøret, i tillegg vil krummen få en gylden gul farge og skorpen det særpreget meierismøret gjør med deigen. Ved at loffen er sammenskjøvet får den ekstra myk konsistens.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no