Focaccia

1 liter vann
50 g honning
700 g hvetemel
700 g semolinamel
20 g maldonsalt (havsalt)
10 g hvetesur
30 g gjær

Deigen eltes bare på sakte fart.
Liggetid 2 timer.

Kjevles ut for hånd og heves på nytt. Etter heving pensles den med en god olivenolje. Før du har på topping, lager du de karakteristiske hullene
ved å dytte alle fingrene dypt ned i brødet flere ganger. Jeg har valgt en topping som
består av følgende:

Cashewnøtter
Cherrytomat ferske
Timian
Basilikum
Rødløk
Maldonsalt
Rosepepper

Dryss på toppingen. La Focaccian etterheve litt og stek.
Når den er ferdig stekt, drypper du øyeblikkelig over din aller beste olivenolje. Ha deretter på en klype maldonsalt.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no