Flaguette

Ingredienser
Pestomajones (1 pk majones, 1 ss ferdig pesto)
Reker
Frisée-salat
Ca. 100 g håndpillede reker
Sitron
Agurk
Evt. litt kaviar og dill til pynt

Fremgangsmåte
Skjær flaguetten som en pita, ikke helt over.
Smør bunnen inn med pestomajones.
Legg på rikelig med godt vasket salat.
Legg deretter på reker og pynt med sitron, agurk og gjerne litt kaviar.

Tips ! Bruk ostehøvel og høvle langsiden av agurken, da får du flotte strimler som er fint å bruke til pynt.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no