Cheesy Strawberry Dream

Dette er en suveren kake for diabetikere og for de som er opptatt av at alt de spiser skal være sunt. Kaken er høy på proteiner og lav på karbohydrater, samtidig som man får i seg de sunne fettsyrene fra nøttene. Her bruker jeg også isomaltpulver som er det sunne sukkeret. Se link for info. http://no.wikipedia.org/wiki/Isomalt.

Bunn
50 g cashewnøtter

100 g mandler

100 g crusli (4 nøtter)

100 g acaciehonning

Kjør ristede mandler, cashewnøtter og crusli i en foodprossesor og hell i varm acaciehonning. Legg blandingen i en 24 cm ring og press den utover som en kjeksbunn.

 

Fyll
500 g cottage cheese

300 g naturell youghurt

200 g kremfløte

300 g jordbærpurè

50 g isomaltpulver

30 g friskpresset sitron

20 g gelatinpulver

100 g vann

Ha gelatinen i kalt vann og varm den til ca 60 grader. Bland alt det andre og bland inn gelatinen. Hell blandingen i ringen og la den stivne på fryseren.

 

Gelé
700 g jordbærpurè

50 g isomaltpulver

30 g friskpresset sitron

25 g gelatin

100 g vann

Bland puré, isomalt, sitron og hell i varm gelatin. Det hele varmes opp før kaken trekkes.

Pynt kaken med 80 % sjokolade og friske bær.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no