Steinbakt rugbrød, langtidshevet

Ingredienser i gram
10 000 g vann
7 000 g Regal Hvetemel Bakeri
7 250 g Dansk Fuldkorns Rugmel
300 g rapsolje
300 g gjær fersk original blå
275 g salt
250 g gluten
300 g rugsur 200 r

Fremgangsmåte
Deigtemperatur
23–24 °C
Eltetid 10+2 min
Hviletid 20 min
Rasketid Slåes opp og settes på brett med strømel på kjøl under hette til dagen etter.
Rasketemperatur Tørraskes så under hette i bakeriet før skyving.
Dampetid 1–5 sek
Steketemperatur 230 °C
Skyves ved 250 °C. Skyves rett på steinen i ovnen.
Avbakningstemperatur 230 °C
Steketid 35–40 min.
Annet
Strøs med steinmalt rugmel og snittes etter rask.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no