Breakfast buns

INGREDIENSER

50 g fersk gjær
2 ss lunkent vann
3⁄4 dl lunken melk
220 g hvetemel
2 hele egg
1 eggeplomme
1 ts vaniljeekstrakt
115 g meierismør


Stekes på 180 ̊C i 40 minutter

 

FREMGANGSMÅTE

Løs opp gjæren i vannet og ha det i en mikserbolle. Tilsett melken og halvparten av hvetemelet. Elt det godt sammen.

La deigen hvile til den har doblet i størrelse – ca. 40 minutter.

Fyll

15 g smør 2 ss sukker

Sukkerlake

60 g smør
1 ts kanel 120 g sukker

Smelt smør. Rør sammen kanel og sukker i en bolle.

Pensle bollene med smøret og dypp dem i kanel- og sukkerblandingen. 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no